Veluwepoortshow

Previous Next

Veluwepoortshow 2020 gaat niet door...

Naar aanleiding van de door het kabinet aangescherpte maatregelen van maandag 28-9 jl. om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is besloten om de Veluwepoortshow 2020 niet door te laten gaan. Binnen de richtlijnen is het niet mogelijk om een kleindierententoonstelling te organiseren waarbij inzenders en belangstellenden elkaar op een leuke manier kunnen ontmoeten en de dieren kunnen bekijken en bespreken. Daarnaast valt een belangrijk deel van de inzenders, keurmeesters en degenen die helpen bij de show gezien de leeftijd binnen de risicogroep bij het coronavirus. Dit alles is voor het bestuur van de Veluwepoortshow 2020 reden om te besluiten de show te annuleren. We betreuren dit besluit enorm, want we hadden ons verheugd op de Veluwepoortshow! We hopen dat in 2021 het coronavirus zodanig onder controle is dat dan wel de Veluwepoortshow kan worden georganiseerd.  

----

Welkom op de website van de Veluwepoorthow,

De twee samenwerkende verenigingen "PPV Putten" en 'PV Nijkerk en omstreken' organiseren van donderdag 28 oktober t/m zaterdag 30 oktober 2021 opnieuw de prachtige kleindierenshow de Veluwepoortshow.
Wij hopen u met ons lage inschrijfbedrag en het mooie prijzenpakket te motiveren om dit jaar weer deel te nemen aan onze show. 

Dit jaar wordt Veluwepoortshow voor de 14e keer georganiseerd en belooft weer een mooie show te worden. De kleindieren tentoonstelling wordt gehouden bij Manege Hippisch Verband Putten, deze manege lig dichtbij het centrum van Putten en heeft ruim voldoende parkeerruimte, maar vooral veel ruimte om de dieren goed tot hun recht te laten komen.De manege heeft een prettige atmosfeer en goede verlichting waardoor de dieren door de keurmeesters goed te beoordelen zijn..

De tentoonstelling wordt jaarlijks georganiseerrd in week 43 of 44.

FA Evers 2018 van kempen